Auto Glass Week™ 2019 (AGW), will take place September 4-6 at the Indiana Convention Center in Indianapolis, Ind. Sponsored by Platinum-level sponsor Xinyi Glass, this show has three days packed with educational seminars. Check out the full Thursday of sessions including the ADAS Summit. View the full seminar schedule to see additional seminars happening September 4 and 6.
7:00 AM – 7:45 AM (45 min)
Morning Coffee With…Peter Brown
Come hear the marketing success found by the president of one auto glass company and learn how to make this work in your local market. Brown will tell you how he has conducted online marketing in his local markets with sensational results.
8:00 AM – 8:30 AM (30 min)
New Auto Glass Market Study Results
You’ll learn about the state of the auto glass market. This presentation will explore primary and secondary data and insights on the industry, conducted by the research division of AGRR magazine’s parent company. It will look at several key economic indicators, as well as industry growth trends, on both the supply and demand sides of the market.
The Third Annual Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) Summit • 3.5 CEUs
Understanding ADAS is imperative for the auto glass industry and the ADAS Summit will do just that. Join us for these special sessions devoted to ADAS technology, legal implications, and the challenges of offering calibration services. Then visit the show floor for demonstrations of calibration equipment in operation.
- 8:30 AM – 10:30 AM (2 hours)
Calibration: Learn from Your Peers who Perform These Every Day in Their Shops
- 10:30 AM – 10:45 AM (15 min)
- 10:45 AM – 11:15 AM (30 min)
ADAS, Insurers and Third Party Administrators
- 11:15 AM – 12:00 PM (45 min)
Highway Safety Issues that Affect the Auto Glass Industry (.5 CEUs)
12:00 PM – 1:15 PM (1 hour, 15 min)
Brown Bag Lunch and Industry Roundtables
Many auto glass companies struggle with similar issues, and who better to get tips from than your peers? You’ll have two opportunities to learn from them as the second roundtable is held. Attend this session which is set up in roundtables with different topics at each table. You can table hop as much as you wish and ask questions of our experts—executives at the nation’s top auto glass companies who will be at each table to help facilitate dialogue and answer questions.
1:30 PM – 2:15 PM (45 min)
See What the New NAGS System Looks Like
At Auto Glass Week 2018, NAGS announced it would be updating its pricing system. Come to this session to learn more about the updates NAGS will be implementing, and when those changes will be going into effect.
Visit the show during these hours:
September 4 – 1:00 p.m. – 6:00 p.m.
September 5 – 12:00 p.m. – 6:00 p.m.
September 6 – 9:00 a.m. – 2:00 p.m.
Be sure to download the AGW App to plan your day by adding your favorite sessions to your schedule! Follow the official event website www.autoglassweek.com and Facebook for updates on seminars, competitions, sponsorships, and demonstrations.